8.SINIFLARIMIZ “LİSEYE MERHABA” DEDİLER

66f598c9-801e-498d-ac40-fa9e55973606

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 8.sınıf öğrencilerimize lisede yapılan dersleri tanıtmak ve liseye uyumlarını kolaylaştırmak için eğitici ve eğlenceli etkinlikler online olarak gerçekleştirildi.

8.sınıf öğrencilerimiz, 22 ve 29 Mayıs tarihlerinde Google Meet üzerinden ortak bir platformda Lise Edebiyat öğretmenleri ve İkinci Yabancı Dil öğretmenleri ile buluştular. Şubat ve Mart aylarında yüz yüze gerçekleştirdiğimiz Fen Bilimleri, Matematik, Felsefe branşlarının tanıtıldığı etkinliklerimiz, farklı branşlarda online eğitim sürecimizde de devam ediyor. Grup çalışmaları şeklinde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz İkinci yabancı dil dersi kapsamında Almanca/İspanyolca seçmeli olarak hazırlanmış programlara dahil oldular. 

Hazırlanan sunumlar ile lisede yapılan akademik çalışmalar, kurs ve yarışmaların tanıtılmasının ardından derslerde kullanılan çeşitli online etkinlik programlarıyla öğrenciler eğlenceli ve interaktif bir şekilde oryantasyonlarını tamamladılar. Ayrıca Edebiyat öğretmenlerimiz Türk Dili ve Edebiyatı ders içerikleri ve etkinlikleri hakkında sunum gerçekleştirdiler. Sunumda, diksiyon ve etkili konuşma hakkında bilgiler de verildi. Öğrencilere telaffuzu zor kelimelerin okutulması ve tekerleme çalışmaları yaptırılırken keyifli anlar yaşandı.



There are 8 comments

Ekle
  1. hi

    Hello there, You have done a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this web site.|

  2. check this

    I’m not sure why but this blog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  3. find

    Hello there, simply become alert to your blog via Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful in case you proceed this in future. A lot of people will be benefited out of your writing. Cheers!

  4. blog site

    Its such as you learn my thoughts! You seem to understand so much about this, such as you wrote the e-book in it or something. I believe that you simply can do with a few to force the message house a bit, however other than that, this is magnificent blog. A great read. I will certainly be back.


Post a new comment