TED KOCAELİ KOLEJİ LİSESİNDEN 8. SINIFLARA ‘’BAŞARININ SIRRI” SUNUMU

2 (1)

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, 8. sınıf öğrenci ve velilerimiz ile buluştu. 27 Mayıs 2021 Perşembe akşamı çevrimiçi gerçekleşen sunumda 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalar, geliştirdikleri bilimsel ve sosyal sorumluluk projeleri, katıldıkları etkinlik ve yarışmaların yanısıra hedef ve hayallerinden bahsettiler.

TED’li olmanın ayrıcalığını farklı bireysel özellikleri ve başarılarıyla birleştiren öğrencilerimiz, sunumda Atlas deneyi, olimpiyat çalışmaları, matematik yarışmaları, dergi editörlüğü, Güney Kore kardeş okulla yapılan işbirliği, Erasmus projesi, YGA zirvesi, inovasyon ve yazılım alanında geliştirdikleri projeler, IBM Quantum dersleri, Tübitak projeleri ve daha pek çok konu ile ilgili deneyim ve tecrübelerini aktardılar. Öğrencilerimiz konuşmalarını başarılarının sırrını paylaşarak tamamladılar. Ayrıca lise öğrencilerimiz 8. sınıf öğrencilerimize girecekleri LGS sınavıyla ilgili taktikler vererek, başarı dileklerinde bulundular.

Öğrencilerimizin okulumuzda aldıkları eğitim yolculuklarına sığdırdıkları başarı ve edindikleri tecrübeler paylaşım sırasında tüm öğretmenlerini duygulandırdı. Akademik başarıdan ödün vermeden yaşam tecrübelerini edindirecek çok yönlü ulusal ve uluslararası öğretim programlarının yanında sosyal ve kültürel nitelikli donanımlarla yetişen öğrencilerimizin paylaşımlarının 8. sınıf öğrencilerimize rehber olmasını ve ilham vermesini diliyoruz.