TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 

WhatsApp Image 2022-03-31 at 17.53.07

Okulumuzda öğrencilerimize akademik, sosyal ve kültürel becerilerin kazandırılmasının yanında her alanda gerçek yaşam becerilerinin kazandırılması da hedeflenmektedir. Türkçe bölümü olarak bu ilkeden hareketle yansıtıcı düşünme becerilerinin kazandırılmasında etkin bir şekilde görev almakta gerek ders içi gerek ders dışı çalışmalarla farkındalık etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlemekteyiz.

TED Kocaeli Koleji 6. sınıf öğrencilerimiz de Türkçe dersinde tasarladıkları ayraçları sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendirerek elde ettikleri geliri sokakta yaşayan can dostlarıyla paylaşmak için KOHAYDER’e bağışta bulundular.

KOHAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Çelik Ketenağ ve ekibi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize bu anlamlı sosyal sorumluluk çalışması için teşekkürlerini sundu ve sertifikalarını takdim etti. Yapılan bağışların hangi canlara umut olarak ulaşacağı bilgisini veren konuğumuz öğrencilerimize sokak hayvanlarına yaklaşımla ilgili bir de sunum gerçekleştirdi.