TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN ULUSLARARASI BAŞARILARI

WhatsApp Image 2021-07-15 at 15.30.03

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri dünyanın en prestijli üniversitelerinden almış oldukları çevrim içi dersleri başarı ile tamamladılar.

2020-2021 öğretim yılında 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz pandemi sürecinde kendilerine sunulan fırsatları değerlendirerek dünyanın en prestijli üniversitelerinden yetkinliklerini daha da yukarı taşımak için çevrim içi dersler aldılar.

Amerika’nın IVY League listesinde olan Harvard Üniversitesi, bilim ve tıp dallarında en önde gelen John Hopkins Üniversitesi ve Duke Üniversitesi, İngiltere’nin yapmış olduğu araştırmalarla öne çıkan Manchester Üniversitesi’nin lise öğrencilerine açmış oldukları programları başarıyla tamamladılar.

9. sınıf öğrencilerimizden Gülce Paşalıoğlu ve Eylül Karaköse; Harvard University Quantative Methods for Biology,
9. sınıf öğrencilerimizden Ali Öztorun; Harvard University CS50 Web Programming,
10. sınıf öğrencilerimizden Duru Tükel; Harvard University Bioethics, Biochemistry ve Neuroscience
10. sınıf öğrencilerimizden Elif Can; University of Manchester Industrial Biotechnology, John Hopkins University Chemicals and Health, Duke University Introduction to Chemistry,
10. sınıf öğrencilerimizden Murat Mert Fırat; Harvard University Introduction to Artificial Intelligence with Python programlarını tamamladılar.
Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.