TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ BİREYSEL ÖĞRENME TERCİHLERİ ENVANTERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORLAR

WhatsApp Image 2022-01-12 at 10.13.54

3-7 Ocak haftasında İlkokul 2, 3 ve 4. Sınıf öğretmenlerimiz, ilkokul PDR uzmanlarımız ve ilkokul Müdür Yardımcımız İlkay Çakmak, okulumuz Ölçme Değerlendirme Uzmanı Selçuk Özdemir ile bir araya gelerek Bireysel Öğrenme Tercihleri Envanteri sonuçları ile ilgili incelemelerde bulunarak fikir alış verişinde bulundular.
Bireysel Öğrenme Tercihleri Envanteri uygulaması ile öğrencilerin öğrenme tercihlerinin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Bilimsel envanter kullanımı ile öğrencilere, öğretmenlere ve velilere net ve objektif bilgilerin sunulması sağlanmaktadır. Bireysel Öğrenme Tercihleri Envanteri öğrenme ve ders çalışma yöntemleri ile ilgili pek çok etken ve uyarıcıyı inceler.
Ölçme Değerlendirme Uzmanımız Selçuk Özdemir bireysel öğrenci raporlarında yer alan farklı alanların açıklamalarını sunarken ve alanda kullanım hakkında bilgileri aktarırken, öğretmenlerimiz okul ve sınıf ortamında elde edilen bilgilerin değerlendirileceği alanlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.
TED Kocaeli Koleji İlkokulunda her öğrenci bireysel öğrenme tercihine göre değerlendirilir ve her öğrencinin uygun uyaranlarla kalıcı öğrenmelere erişmesi sağlanır.