TED KOCAELI KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ İLK MEZUNLARINI VERMENİN GURURUNU YAŞIYOR

IMG_3584 (Büyük)

2017 yılında Kocaeli’de eğitim öğretim hayatına yeni bir soluk getiren TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, bu yıl ilk mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşıyor.
29 Haziran 2021 Salı günü yapılan mezuniyet töreninde TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi idarecileri ve öğretmenleri 38 öğrencisini yükseköğretime coşkuyla ve gururla uğurladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni Lise Müdürü Sayın Hatice Eser’in açılış konuşması ile devam etti. Hatice Eser’in öğrencileri de konuşmasına dahil ettiği anlar salonda konuklara duygu dolu anlar yaşattı. Kurucu Temsilcisimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Nilgün Çelebi’nin ilk mezunlara, onlara güvendiğini ve onları çok sevdiğini ifade ettiği konuşmalarının ardından Denizbank Genel Müdürü ve TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Hakan Ateş öğrencilere seslendi. Hakan Ateş, mezunlara var olan bir hikayede olmaları yerine kendi hikayelerini kendilerinin yazması gerektiğini vurguladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil Akkaya günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi ve öğrencilere yükseköğretimde başarı dileklerini sundu. Tören konuşmalarının ardından öğrenciler ailelerinin coşkulu alkışları arasında kendilerine büyük emek veren öğretmenlerinden başarı belgelerini aldılar. Sadece Türk Eğitim Derneği okullarında uygulanmakta olan “Bilim İnsanı Yetiştirme Programı”nı başarı ile tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Sayın Nilgün Çelebi ile Lise Müdürü Sayın Hatice Eser’in ellerinden büyük bir gururla aldılar.
Mustafa Kemal Atatürk’ün ve devrimlerinin izinden sağlam adımlarla ilerleyen gençlerimiz, Gençliğin Ata’ya cevabıyla salonda büyük bir coşku yarattılar.
Duygu dolu dakikaların yaşandığı tören, püskül değişimi ve kep atma seremonisi ile sonlandırılırken öğrenciler öğretmenleriyle vedalaştı. Tören sonunda kokteylde öğretmenlerle buluşan veliler, idarecilere ve öğretmenlere teşekkürlerini sundular.