TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN “UYGULANAN ULUSAL ULUSLARARASI PROGRAMLAR BİLGİLENDİRME” SUNUMU

WhatsApp Image 2021-12-24 at 14.13.10 (1)

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, 8. sınıf öğrencilerimiz ile buluştu. Öğrencilerimiz okulumuzda aldıkları eğitim yolculuklarına sığdırdıkları başarı ve edindikleri tecrübeleri paylaştılar.
22 Aralık 2021 Çarşamba günü gerçekleşen sunumda 9,10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalar, geliştirdikleri bilimsel ve sosyal sorumluluk projeleri, katıldıkları etkinlik ve yarışmaların yanı sıra hedef ve hayallerinden bahsettiler.

TED’li olmanın ayrıcalığını farklı bireysel özellikleri ve başarılarıyla birleştiren öğrencilerimiz sunumda ERASMUS+, Bilim İnsanı Yetiştirme Programı, inovasyon ve yazılım alanında geliştirdikleri projeler, CERN-DASY BL4S, olimpiyat çalışmaları, matematik yarışmaları, GCC Kulüp, MUN, BTEC, PRUVA dergi editörlüğü, Güney Kore kardeş okulla yapılan işbirliği, TÜBİTAK projeleri, hızlı okuma ve hafıza teknikleri eğitimi, yaratıcı yazma sertifika programı, yaratıcı drama sertifika programı, P4C, diksiyon sertifika programı, felsefe ve edebiyat kulüplerinde ve daha pek çok konu ile ilgili deneyim ve tecrübelerini aktardılar.

Akademik başarıdan ödün vermeden yaşam tecrübelerini edindirecek çok yönlü ulusal ve uluslararası öğretim programlarının yanında sosyal ve kültürel nitelikli donanımlarla yetişen öğrencilerimizin paylaşımlarının 8. sınıf öğrencilerimize rehber olmasını ve ilham vermesini diliyoruz.