TED KOCAELİ KOLEJİ TZV ÖDÜL TÖRENİ İÇİN ANKARA’DA

WhatsApp Image 2022-06-16 at 11.58.38

TED Kocaeli Koleji 5. sınıf öğrencileri, Türk Zeka Vakfının her yıl düzenlediği okullar arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nda Türkiye 3.sü olarak ödül törenine davet edildi. Matematik Zümre Başkanı Alev Gökçen Alpar ve öğretmenimiz Mahmut Güvenek eşliğinde törene katılan öğrencilerimiz Defne Nil Güven, Doruk Salman, Alp Emre Taş, Hasan Şerafettin Pala, Ozan Çınar Oğuz ve Beren Biçer, Türkiye Zeka Vakfı’nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Sayın Emrehan Halıcı ve MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu’ndan kupalarını, başarı sertifikalarını ve madalyalarını aldılar.

Okulumuzun ilk defa katılım gösterdiği ve matematik alanında ülkemizde büyük öneme sahip olan bu yarışmada, öğrencilerimizin öğretmenleriyle büyük emek harcayarak elde ettiği bu güzel başarılarının devamını diliyoruz. Okulumuzu temsil eden öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.
Ankara’da gerçekleşen ödül töreninin öncesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Anıtkabir’de Ata’mızı ziyaret ettiler. Açtığı yolda durmadan yürüyecek öğrencilerimiz, ayrıca TZV tarafından “Düşünce Şenliği” etkinliğine davet edildi ve bu kapsamda eğitim aldılar.

MATEMATİK HER YERDE!