TED KOCAELİ KOLEJİNDE 23 NİSAN COŞKUSU

WhatsApp Image 2022-04-22 at 16.10.24
TED Kocaeli Kolejinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ve tören programı gerçekleştirildi.
TED Kocaeli Koleji İlkokul öğrencileri Ulusal Egemenliğin 102. yılı kutlamaları kapsamında Nisan ayı boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerle birbirinden renkli çalışmalara imza attılar. İlkokul öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla pandemi tedbirleri altında iki oturum şeklinde gerçekleştirilen tören programı coşku içinde geçti.
22 Nisan 2022 Cuma günü Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen tören programı piyano dinletisi ile başlayıp, barkovizyon gösterisi, şiir, dans, İngilizce tiyatro, Orff orkestrası ile devam etti ve koro performansı ile tamamlandı. Öğrencilerimiz tarafından sunulan ve bazı öğrencilerimiz tarafından Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan ‘Ulusal Egemenlik’ temalı konuşmalar ile anlam kazanan tören, rengarenk kostümler ve kolej formalarıyla bayram alanına dönen sahnede velilerimizin coşkulu alkışları arasında tamamlandı. Pandemi nedeniyle verilen iki yıl aradan sonra ilk kez yüz yüze gerçekleştirilen kutlamalar herkese çok iyi geldi.
Etkinliklerimizde görev alan öğrencilerimizi ve onları bu güzel güne hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik eder, alkışlarıyla onları yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.
“Ulusal Egemenliğimizin 102. Yılı Kutlu Olsun!”
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!”