TED KOCAELİ KOLEJİNDE “GELECEĞE DOKUNMAK“ VELİ SEMİNERİ

WhatsApp Image 2022-02-28 at 21.30.09

8,9,10,11 ve 12. Sınıf velilerimiz ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Sedat Örsel tarafından “Geleceğe Dokunmak” isimli seminer gerçekleşti.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat Örsel Türkiye’de televizyon yayıncılığını başlatan ilk TRT ekibinin içerisinde yer almıştır. Üniversitelerde medya derslerine ek olarak 379 Konferans veren Sedat Örsel çevrimiçi olarak konferanslarına devam etmektedir.TV Program Yapımcısı ve Yönetici olarak; Sedat SİMAVİ başta olmak üzere 15 kez ödül alan Sedat Örsel’e 1992’de “Yılın Başarılı Kamu Görevlisi”, 2017’de “Meslekte 50.yıl Onur Ödülü”, 2018’de “Cumhuriyete Sahip Çıkanlar Ödülü” verildi. Sürekli basın kartı sahibi olan ve Türk Televizyonlarının duayeni olarak kabul edilen Sayın Sedat Örsel’in aynı zamanda 60 yıldır yaptığı “Demir Heykelleri” de sergilenmektedir.
Gençlerde kişilik gelişiminin ertelenmesi ile oluşabilecek sorunlar, meslek seçiminde ailenin rolü, kişinin kendini çok yönlü geliştirmesi konularından bahseden Sedat Örsel, kendi hayat deneyimlerini Veli ve Öğretmenlerimizle paylaştı. “Bakarak öğrenilmez, yaparsın öğrenirsin.” mottosu ile veli ve öğretmenlerimize geleceğimizin mimarı olarak gençlerimize dokunmanın önemini vurguladı. Seminer veli ve öğretmenlerimizin sorularının cevaplanması ile sonlandırıldı.
Deneyimlerini bizimle paylaşan Sayın Sedat Örsel’e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.