TED KOCAELİ KOLEJİNDE HİBRİT ÖĞRENCİ OLMAK SUNUMU

2-4

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Bilim İnsanı Yetiştirme Programı 9. sınıf öğrencilerimize ’Hibrit Öğrenci Olmak’’ konulu sunum gerçekleştirildi. 12 Mart 2021 Cuma günü gerçekleştirilen sunumda Bilim İnsanı Yetiştirme Programında okuyan 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz program kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili deneyim ve tecrübelerini 9. sınıf öğrencilerimiz ile paylaştılar.

Sunumu yapan öğrencilerimiz, katıldıkları yurtiçi ve yurtdışı üniversite programları, ulusal ve uluslararası yarışmalar, geliştirdikleri akademik ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili süreçler hakkında bilgi verdiler. TED Kocaeli Kolejinde, çağın getirdiği yenilikleri takip eden, ‘ömür boyu öğrenme’ ilkesi doğrultusunda geleceğe daha donanımlı öğrenciler hazırlamayı amaç edinen Bilim İnsanı Yetiştirme Programı ile hibrit öğrenciler olarak yetişmenin önemi bir kez daha öğrencilerimiz tarafından vurgulandı.

Sunumu gerçekleştiren öğrencilerimiz Ali Eren Yücelli, Ali Ulvi Kaplan, Burak Melih Ardahanlı, Can Badem, Gözde Seray Banabak, Efe Kaan Çobanlar, Eylül Yaltır ve Kerem Gülpınar’a teşekkür ediyoruz.