TED ÜNiVERSiTESi VE TED OKULLARI ‘OKUL DENEYİMİ PROGRAMI’ TAMAMLANDI

WhatsApp Image 2022-05-26 at 17.59.59

TED Genel Merkezi Yabancı Diller Müdürlüğü ve TED Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü arasında yapılan işbirliği doğrultusunda, anılan bölümün 4. sınıf öğrencilerinin ilerideki meslek hayatlarına yönelik olarak yürütülen ‘TED Ambassador’ projesinin bu yılki çalışmaları TED Kocaeli Kolejinde tamamlandı.
Söz konusu projenin amacı TED Okulları bünyesinde yetişmiş Öğretmen Eğitimcileri ile TED Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencilerini buluşturarak öğrencilere örnek ders izleme, ortak ders planı hazırlama, materyal değerlendirme gibi konularda yardımcı olmak ve öğretim sürecini okulun doğal ortamında yaşama imkanı sunmaktır.

Bu çalışma kapsamında TED Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Görkem Evci, TED Kocaeli Kolejini 23-25 Mayıs 2022 tarihlerinde ziyaret ederek öğretmen eğitimcisi Buket Ertür ile birlikte çalışma fırsatı buldu. 2019’da başlatılan Eğitim Programı Türkiye’nin farklı illerinde yer alan farklı TED Okulları ile eş zamanlı olarak yürütüldü.