TED KOCAELİ KOLEJİNDE OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

8
TED Kocaeli Kolejinde 2022-2023 eğitim öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu oy çokluğu ile seçildi.
Okulumuz Konferans Salonunda 3 Ekim 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen Genel Kurulda velimiz Delal Bozyel oy çokluğu ile Divan Başkanı olarak belirlendi. Yazman seçiminin ardından 2021-2022 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cihat Aydemir tarafından faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporunun oy çokluğu ile ibra edilmesinin ardından geçtiğimiz yılın Okul Aile Birliği Denetim Kurulu adına denetleme raporu üye Buket Güngör tarafından Genel Kurulla paylaşılmış ve denetim raporu oy çokluğu ile ibra edilmiştir.
2022-2023 yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna tek liste ile aday olan velimiz Özlem Yılmaz’ın listesi oylamaya sunulmuştur. Oylama sonucunda, Özlem Yılmaz (Başkan), Şebnem Tınaz (Başkan Yardımcısı), Kemal Aslan (Sayman), Yasemin Gürsu (Sekreter), Bergün Bingül (Üye) asil üyeler olarak, Hande Öztorun, Nesrin Aydın, Pınar Özkan Saraç, Pınar Yıldız, Hilal Kan, Canan Duru Şahin yedek üyeler olarak seçilmişlerdir. Okul Aile Birliği Denetleme Kuruluna Özlem Yılmaz tarafından aday gösterilen Ahmet Koçak (Başkan), Sedat Çakmak (Üye) ve Eda Aydın Erdem (Üye) seçilmişlerdir. Denetim Kurulu yedek üyeleri olarak Murat Kağnıcı, Hülya Güvenir Şahin ve Cem Muti seçilmişlerdir.
Geçtiğimiz yıl görevde bulunan Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarına çalışmalarında başarılar diliyoruz.