Çocuğunuzun Geleceğini TED Okul Öncesi Programı ile Şekillendirin!

Ekran Resmi 2024-03-25 13.21.47

5 Yaş çocukları yaratıcı ve istekli problem çözücüdürler. Hem bilişsel hem de sosyal ve duygusal alanlarda hızlı gelişim gösterirler.

TED Kocaeli Koleji Okul Öncesi Programında her sınıfın öğrencileri, alanlarında Lisans mezunu, tecrübeli 1 sınıf öğretmeni ve 12 farklı branş öğretmeninden eğitim alırlar.

3 İngilizce öğretmeninin yanı sıra, Görsel Sanatlar, Seramik, Müzik, Dans, Beden Eğitimi, Yüzme, Ekoloji, Bilişim Teknolojileri ve Satranç öğretmenleri, öğrencilerimizin farklı dallarda bilgi ve beceri kazanmalarını sağlarlar.

TED Kocaeli Koleji Okul Öncesi Programı, öğrencilerini 21. Yüzyılın gereksinimlerine uygun olarak hazırlamak amacı ile P4C (Philosophy for Children) ve GEMS (Great Explorations in Math and Science) gibi fark yaratan programlarla zenginleştirilmiş bir eğitim modelidir.

Anasınıflarımızda İngilizce öğretimi; Main Course, Story Telling ve Co-teaching derslerinde, biri native olmak üzere, 3 öğretmen tarafından uygulanır. Co-teaching uygulaması, Görsel Sanatlar, Eğlenceli Fen Deneyleri, Günlük Yaşam Becerileri, Mutfak Etkinlikleri ve GEMS derslerinde yapılır.