İLKOKUL ve ORTAOKULDA CAMBRIDGE SINAVLARINI TAMAMLADIK

cambridge 5

Cambridge English sınavları; öğrencilerin okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinin tamamının ölçüldüğü, gündelik hayatla örtüşmüş, geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçları olarak değerlendirilmektedir.
1850 yılından beri tüm dünya ülkelerine sınav hizmeti sunan Cambridge Üniversitesinin uluslararası geçerliliği olan sınavlarına; her yıl 130 farklı ülkeden 5 milyonun üzerinde katılım gerçekleşmektedir. Bu sınavlardan ‘’Young Learners Sınavları’’ ile oluşturduğu temeli akademik bir düzeye ne kadar taşıdığını, KET (Key English Test) ve PET (Preliminary English Test) sınavları ile de ortaokul düzeyinde dil öğrenme süreç ve gelişimini takip etme fırsatını bulan öğrenciler aynı zamanda uluslararası geçerliliğe sahip sertifika sahibi de olurlar.
Bu kapsamda yabancı dil öğrenimini uluslararası standartlara taşıyan okulumuz öğrencilerinin her yıl girdiği Cambridge sınavları 05 Haziran 2021 Cumartesi günü okulumuzda hijyen ve mesafe kurallarına uygun olarak sağlıklı bir şekilde yapıldı.