TED GENEL BAŞKANI SAYIN SELÇUK PEHLİVANOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

WhatsApp Image 2022-02-18 at 18.11.00

TED Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu 15 Şubat 2022 Salı günü okulumuzu ziyaret etti.
Pehlivanoğlu, ilk olarak işletme yöneticilerimiz ve eğitim yöneticilerimizle toplantı yaparak genel bir değerlendirme yaptıktan sonra, okulumuz Konferans Salonunda öğretmenlerimizle buluştu. Öğretmenlerimize TED kültürünün ülkemize kattığı değerin en önemli bileşenleri olmalarından ötürü teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Programın öğleden sonraki kısmında Lisemizin üniversite hazırlık grubu olan 11. ve 12. Sınıf öğrencileriyle buluşan Sayın Selçuk Pehlivanoğlu öğrencilerimizin üniversite hazırlık sürecine yönelik yaptıkları akademik çalışmalar hakkında bilgi aldıktan ve onları dinledikten sonra ilk mezunlarımızın üniversite başarılarının devamının bu öğrencilerimizle taçlanacağına inandığını belirtti. Son olarak Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelen Sayın Pehlivanoğlu, onların istek ve taleplerini dinledikten ve önerilerde bulunduktan sonra okulumuzdan ayrıldı.

Okulumuzun tüm paydaşlarının motivasyonunu artıran bu ziyaretinden dolayı Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu’na teşekkür ederiz.