TED KOCAELİ KOLEJİ 0RTAOKULUNDA FEN BİLİMLERİ DERSLERİNDE ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM!

WhatsApp Image 2023-09-20 at 18.08.16 (2)

TED Kocaeli Koleji 5. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde öğrendikleri Güneş Yapısı ve Özellikleri konusunu, “The Ball Game Etkinliği” ile pekiştirerek keyifli anlar geçiren öğrenciler öğrenmenin kalıcılığını test ettiler. Bu etkinlik, öğrencilere güneşin gizemli dünyasını keşfetme fırsatı sunarken aynı zamanda spor ve eğlence dolu anlar yaşattı.

TED Kocaeli Koleji 6. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi kapsamında “The Onion Ring Activity,” etkinliği ile Güneş Sistemi ve Gezegenler hakkında eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşadılar. Öğrenciler sınıfta öğrendikleri konuları yaparak ve yaşayarak pekiştirme fırsatı buldular.

TED Kocaeli Koleji 7. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi kapsamında öğrendikleri “Uzay Araştırmaları ve Gök Cisimleri ” konusunu dikkat çekici bir etkinlik ile pekiştirdi. Takım çalışması konusunda deneyim kazanan öğrenciler “The Grass Skirt Etkinliği” ile derste öğrenmiş oldukları akademik bilgiyi eğlenceli ve öğretici bir şekilde keşfetme fırsatı yakaladılar.