TED KOCAELİ KOLEJİ 10. SINIF ÖĞRENCİLERİ OXFORD AQA ULUSLARARASI GCSE SINAVLARINI BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

oxford

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10. sınıflarından 31 öğrenci Mayıs ve Haziran aylarında “Oxford AQA Uluslararası GCSE English As a Second Language” sınavlarını başarıyla tamamladılar.

Oxford AQA iş birliği ile hazırlanan Genel Ortaöğretim Sertifika Programı kapsamında yer alan “İkinci Dil Olarak İngilizce Eğitimi Sertifikası”, lise öğrencileri için dünyada en çok tercih edilen ve tanınan uluslararası sertifikalar arasında yer almaktadır. TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde uygulanmakta olan bu programı tamamlayan öğrenciler bitirme sınavlarına girerek sertifika almaya hak kazanmaktadırlar. Söz konusu sertifika, dünyanın bazı ülkelerinde, üniversiteye girişte öğrencilere avantaj sağlayan nitelikte bir belgedir.

10. Sınıf öğrencilerimiz 4 beceriyi ölçen sınavı başarı ile tamamlayarak dil yetkinlik düzeylerini uluslararası geçerlilikte belgelendireceklerdir.

11. Sınıfı okurken uluslararası kabul gören ve İngilizceyi üniversite düzeyinde kullanabilme ve anlayabilme yeteneğini ölçen TOEFL sınavına hazırlanacak olan öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.