TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ OKULUN 100. GÜNÜNÜ KUTLADILAR

DSCF6598

Anasınıfı öğrencilerimiz, bu yıl okulların açıldığı ilk günden itibaren 100. güne kadar her gün takvim çalışması yaparak bu süre zarfında kaçıncı günde olduklarını günlük olarak sabırla ve dikkatle takip ettiler. 100. gün etkinlikleri kapsamında çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler. “100 Tane Basket Atma”, “100 Yaşında Ben”, “10’ar 10’ar Ritmik Sayma”, “10’arlı Eşleştirme” gibi matematik ve yaratıcı etkinliklerle günlerini değerlendirdiler.

Kendi seçtikleri farklı kostümleri giyerek kırmızı halıda yürüyerek sergilediler ve hedefe top atma yarışması ile 100 sayısına ulaştılar. Onluk sayıları sıralama ve eşleştirme çalışmalarıyla matematik becerilerini pekiştirdiler. Aynı zamanda İngilizce derslerinde de dil becerilerini geliştirmek adına sanat, matematik ve oyun etkinlikleri ile 100. günü kutladılar. “Just Dance” müzikleri eşliğinde dans ederek eğlendiler.

Gün pastasını keserek bu özel günü coşkuyla tamamladılar. Bu süre zarfında öğrencilerimiz hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklerle 100. günlerini kutlamış oldular.