TED KOCAELİ KOLEJİ LİSESİ 2024 MEZUNİYET TÖRENİ COŞKU İLE KUTLANDI

a

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, 12 Haziran 2024 Çarşamba günü yapılan mezuniyet töreninde dördüncü dönem mezunlarını coşkuyla yükseköğretime uğurladı. Törende, okulun idarecileri ve öğretmenleri mezun öğrencilerle gurur dolu anlar yaşadılar.

Sadece Türk Eğitim Derneği okullarında uygulanan ‘Bilim İnsanı Yetiştirme Programı’nı başarıyla tamamlan öğrenciler sertifikalarını aldılar. Törenin öne çıkan anlarından biri, okul birincisi Nermin Ilgın Uyan’ın plaketini ve hediyelerini Lise Müdürü Jale Haşimoğlu’ndan alması oldu. Okul ikincisi İpek Kefeli, plaketini ve hediyelerini İlkokul-Ortaokul Müdürü Türkan Yaman’dan; okul üçüncüsü Selin Simge Kemeriz ise plaketini ve hediyelerini Lise Müdür Yardımcısı Özge Uygun’un ellerinden aldı.

Törenin devamında, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden sağlam adımlarla ilerleyen gençler, Gençliğin Ata’ya Cevabı ile salonda büyük bir coşku yarattılar. Duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreni, öğrencilerin püskül değişimi ve kep atma seremonisi ile sonlandı. Törenin ardından düzenlenen kokteylde veliler, öğretmenler ve idarecilerle bir araya gelerek teşekkürlerini sundular.

TED ’24 Mezunları, yolunuz ve bahtınız açık, ömrünüz başarılarla dolu olsun.