TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DSCF0881

2022-2023 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulunu başarı ile tamamlayarak liseye uğurladığımız öğrencilerimiz için Liseye Geçiş Töreni 13 Haziran 2023 tarihinde okulumuzun konferans salonunda TED kültürü ve vizyonunu da yansıtan coşkulu ve unutulmaz bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin duygu dolu anlar yaşadığı törende yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz öğrencilerimize başarı belgelerini gururla takdim ettiler. Başarı belgelerinin takdiminin ardından okulumuzu üstün başarı ile bitiren öğrencilere başarı belgeleri, plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerimizden Defne Güç okul birincisi, Elif Altıntaş okul ikincisi ve Ela Sarı okul üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdılar. Okul birincimiz Defne Güç’ün duygusal ve anlamlı konuşması da törenin unutulmaz anlarından biri oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Eğitim Derneği ve Türk Eğitim Vakfı arasında imzalanan protokol ile başlatılan burs kampanyasına destek vererek Tam Eğitim Bursu kapsamında yeni meşalelerin parlamasına sağladığı katkılar ve bu anlamlı günün birer hatırası olarak öğrencilerimize armağan ettikleri tasarım tişörtler için Okul Aile Birliğimize teşekkür edildi. Öğrencilerimizden Derin Ceylan ve Kaan Odçıkın’ın “TED Başarı Onur Belgesi” alarak bizleri gururlandırdığı tören TED Andı ve TED Marşımızın coşkuyla söylenmesiyle sona erdi.

Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Nilgün Çelebi ve İlkokul Ortaokul Müdürümüz Sayın Orkun Işık konuşmalarıyla hepsi birer TED Meşalesi olan mezunlarımıza çok değerli iletilerde bulundular.

TED ailesinin genç üyelerini yürekten kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.