TED Kocaeli Koleji Ortaokulunda “International Day” Coşkuyla Kutlandı!

a1

Ortaokul öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli ülkelerin kültürlerini yansıtan ‘International Day’ (Uluslararası Gün) etkinliğini başarıyla gerçekleştirdiler.

Okulumuz 5.6. 7. sınıf öğrencilerinin Yabancı Diller Bölümü öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı ‘International Day’ etkinliği büyük bir coşku ve keyifle 27.04.2023 tarihinde ortaokul derslikleri ve konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte her sınıf bir ülke seçmiş ve dersliklerini bu ülkeye göre dekore etmişti. Sınıflar birbirlerini ziyaret ederek seçilen ülkelerin yemeklerini tattılar, önemli kişi ve yerleri ile müziklerini ve danslarını tanıma fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz Almanya, Brezilya, Fransa, Mısır, Amerika, Yunanistan, Meksika, Japonya ve İspanya ülkelerinin kültürlerini tanıdılar.

İspanya tüm kategorilerde başarı ödülünü alırken, jüri üyeleri çeşitli kategorilerde ülkelerini başarıyla temsil eden sınıfları sertifika ile ödüllendirdiler.

Öğrencilerimiz büyük bir heyecan ve keyifle hazırlanıp sundukları bu etkinlikle uluslararası bakış açısına sahip bireyler olma yolunda bir adım daha attılar.