TED KOCAELİ KOLEJİNDE 23 NİSAN COŞKUSU!

youtube

TED Kocaeli Kolejinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ve tören programı coşkuyla gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji İlkokul öğrencileri Ulusal Egemenliğin 104. yılı kutlamaları kapsamında Nisan ayı boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerle birbirinden renkli çalışmalara imza attılar. Disiplinler arası etkinlikler yoluyla ders saatlerinde ve okul bütününde gerçekleştirilen ‘Ulusal Egemenlik Adımızdır’ temalı çalışmalar ve iki oturum şeklinde gerçekleştirilen tören programıyla kutlamalar coşku içinde yapıldı.

Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen tören programı 7. sınıf öğrencimiz Doğa Gelen’in piyano dinletisi ve 4. sınıf öğrencilerimiz Nisa Aliz Soydoğan ve Rüzgar Yeni tarafından Türkçe ve İngilizce dillerinde “Ulusal Egemenliğe Seslenişleri” ile başladı. TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Türkan Yaman, velilerimize seslenerek Atatürk’ün bu anlamlı günü onlara armağan etmesinin yüce değerine değindi. Barkovizyon gösterisi, şiir, dans, İngilizce tiyatro performansları ile devam eden tören programı koro performansı ile tamamlandı. Öğrencilerimiz kostümleri, rengarenk kıyafetleri ve kolej formalarıyla bayram alanına dönüştürdükleri sahne performanslarını ailelerinin coşkulu alkışları arasında tamamladılar.

Etkinliklerimizde görev alan öğrencilerimizi ve onları bu güzel güne hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik eder, alkışlarıyla onları yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

“Ulusal Egemenliğimizin 104. Yılı Kutlu Olsun!”

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!”