TED KOCAELİ KOLEJİNDE DÜNYA ÖYKÜ ANLATMA GÜNÜ

WhatsApp Image 2022-03-22 at 18.41.46

TED Kocaeli Kolejinde “20 Mart Dünya Öykü Anlatma Günü” / “20 March World Storytelling Day” etkinliği gerçekleştirildi.

20 Mart’ta tüm dünyada kutlanan uluslararası bir gün olan “Dünya Öykü Anlatma Günü” / “World Storytelling Day” kutlama etkinliği Anasınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mutlu öykülerle sihirli bir yolculuğa çıktığımız etkinliğimiz Anasınıfı öğretmenimiz Meral Öztürk’ün sunumu ile başladı. Kitapların sihirli dünyası ile ilgili izlenen animasyonun ardından okulumuz öğretmenlerinin anlattığı hikayelerle programımız devam etti. İlkokul Müdür Yardımcımız Sayın İlkay Çakmak, “Elmer” adlı öyküyü; İngilizce öğretmenimiz Sayın Edwin Porusingazi Afrika’dan yöresel bir hikayeyi ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sayın Göknil Suğur “Nunu” adlı öyküyü öğrencilerimize anlattı.

Etkinlikler İlkokul- Ortaokul Müdürümüz Sayın Orkun Işık’ın katılımcılarımıza teşekkür sertifikalarını takdim etmesi ile sona erdi.

Programımıza katılarak bizleri onurlandıran ve günümüzün öykü tadında geçmesini sağlayan değerli katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Dünya Öykü Anlatma Gününüz Kutlu Olsun!

Öykülerin hepimize mutluluk getiresi dileğiyle!