TED KOCAELİ KOLEJİNDE OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DSCF4492

TED Kocaeli Kolejinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi yapıldı.

Okulumuz Konferans Salonunda 7 Kasım 2023 Salı günü gerçekleştirilen Genel Kurulda Lise Müdürü Sayın Jale Haşimoğlu oy çokluğu ile Divan Başkanı olarak belirlendi. Yazman seçiminin ardından 2022-2023 Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Koçak tarafından biten dönemin faaliyet raporu Genel Kurulla paylaşıldı ve denetim raporu oy çokluğu ile ibra edildi.

2023-2024 yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna tek liste ile aday olan velimiz Ahmet Koçak’ın listesi için yapılan oylama sonucunda; asil üyeler olarak Ahmet Koçak (Başkan), Hande Öztorun (Başkan Yardımcısı), Yasemin Gürsu (Muhasip Üye), Bergün Büngül (Sekreter), Canan Duru Şahin (Üye), yedek üyeler olarak Kemal Aslan, Nesrin Aydın, Öznur Sağır, Zeynep Aydın, Akın Kurt, Pınar Özkan Saraç seçildiler. Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu asil üyeliklerine; Ahmet Koçak tarafından aday gösterilen Özlem Yılmaz (Başkan), Eda Aydın Erdem (Üye) ve Esra Uzuner (Üye) seçildiler. Denetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Sema Bayrakçı, Eda Kağnıcı ve Nilay Durmaz seçildiler.

Geçtiğimiz yıl görevde bulunan Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna, değerli çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarına çalışmalarında başarılar diliyoruz.