TED KOCAELİ KOLEJİNDE ORTAOKULA YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İNGİLİZCE VE İKİNCİ YABANCI DİL DESTEKLEME PROGRAMLARI BAŞLADI

WhatsApp Image 2024-08-27 at 20.37.21

TED Kocaeli Koleji olarak, eğitimde yüksek standartları sürdürme ve öğrencilerimize en iyi imkanları sunma misyonumuz doğrultusunda, ortaokula yeni başlayan öğrencilerimiz için planlanan İngilizce Destekleme Programı (İDP) ve İkinci Yabancı Dil Destekleme Programı (İYDP) dersleri 21 Ağustos 2024 tarihinde başlamıştır.

İngilizce Destekleme Programı, öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini güçlendirmek ve okul müfredatına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla titizlikle tasarlanmıştır. İkinci Yabancı Dil Programı ise öğrencilerimizin global dünyada daha donanımlı bireyler olmaları için ikinci bir yabancı dili etkili bir şekilde öğrenmelerini hızlandırmaktadır.

Her iki program da öğrencilerimizin bireysel ihtiyaçlarına yönelik olarak şekillenmektedir. Programlarımız, öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmenin yanı sıra, kendilerine olan güvenlerini artırmalarına ve akademik başarılarını pekiştirmelerine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

TED Kocaeli Koleji olarak, öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklemek için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.