TED KOCAELİ KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ HAKAN ATEŞ VE MERAL ERBİL İLE BULUŞTULAR

WhatsApp Image 2022-02-26 at 15.27.52

TED Kocaeli Koleji Lise kademesinde “Diksiyon ve Etkili Konuşma” ile “Yaratıcı Drama” sertifika programlarına katılan öğrencilerimiz, Geleneksel 6. Kitap Haftasının son günü olan 25 Şubat 2022 tarihinde, Denizbank Finansal Hizmetler Grubu CEO’su Hakan Ateş ve Deniz TV Genel Yayın Yönetmeni Meral Erbil ile birlikte etkili bir çalıştay gerçekleştirdiler.

Etkili konuşmanın yaşamımızdaki önemine de vurgu yapan Hakan Ateş ve Meral Erbil, Ankara Radyosu Çocuk Saatinde yaptıkları çalışmaların kendilerine nasıl fayda sağladığını çeşitli örneklerle aktardılar ve iş yaşamında hitabetin önemine değindiler. Çalıştayda ses ve nefes egzersizleri, tekerleme çalışmaları, vurgu ve tonlama ile ilgili uygulamalar ile topluluk önünde konuşma çalışmaları yapılarak keyifli bir program gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin etkin katılım sağladığı çalıştay, Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Nilgün Çelebi’nin konuklarımız adına “TED Burs Fonu”na yapılan bağış sertifikalarını takdim etmesi ve teşekkürlerini sunmasıyla sona erdi.