Mühendislere ve Mimarlara İlham Veren Cezeri’nin İzinde!

WhatsApp Image 2019-04-04 at 15.57.26

TED Kocaeli Koleji 8.sınıf öğrencileri İstanbul Cezeri Müzesi’ ni ziyaret ederek Fen Bilimleri dersinde gördükleri basit makinalar ve basınç konularını pekiştirme fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz, bugünün mühendis ve mimarlarına bile ilham veren Cezeri’nin sanatsal ve eğlenceli makinalarını incelerken, bilimin medeniyetlerin üstünde olduğu bir kez daha görmüş oldular.

Öğrencilerimiz sergi sonrasında Beykoz Korusu’nu ve Hidiv Kasrı’nı da ziyaret ederek sosyal bilimler öğretmenleri ile yerinde tarihi sohbetlerde bulunma fırsatı yakaladılar. Yeşil alanlarda gerçekleştirilen anoloji etkinliği ile öğrenciler basit makinalar ve sergi ziyareti üzerine eğlenceli çıkarımlarda bulundular. Grup olarak kendilerine verilen görevleri kısa sürede, konuşmadan, bedensel anoloji ve drama ile diğer gruplara anlatmaya çalışan öğrenciler renkli görüntüler oluşmasını sağladılar.



There are 107 comments

Ekle
  1. a fantastic read

    When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Cheers!|

  2. song and lyrics by Hülya Bozkaya

    Hesabınıza kaydedilen etkinliğin büyük bir kısmını
    kontrol etmek için bu ayarları değiştirebilirsiniz.
    Google Hesabınıza gidin. Sol gezinme panelinde Veri ve kişiselleştirme ‘yi tıklayın. “Etkinlik kontrolleri” bölümünün altında
    bir Etkinlik kontrolünü tıklayın. Etkinlik kontrolünü
    açın veya kapatın.


Post a new comment