Projemiz Avrupa Standartında!

wecodeourfuture

e-Twinning üzerinden 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 5. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz “We Code Our Future” kodlama projemiz Ulusal Kalite Etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketini de aldı.

 

Türkiye Ulusal Destek Servisinin değerlendirmesi sonucunda projemiz Ulusal Kalite Etiketine layık görülen projemiz, 4 farklı ülkeden ulusal kalite etiketi kazanmıştır. Ulusal Destek Servisleri en yüksek puana sahip Ulusal Kalite Etiketi alan projeleri (Toplam kalite etiketi alan projelerin 3’te 1’i) Avrupa Kalite Etiketi almaları yönünde aday gösterir. En az 2 farklı ülkenin aday gösterdiği projeler incelenerek Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanır. Projemiz yapılan inceleme sonucunda 4 farklı ülkenin tamamında ilk 3’e girmiş ve bütün partner ülkelerin aday göstermesi ve yapılan değerlendirme sonucunda Avrupa Kalite etiketiyle ödüllendirilmiştir.

 

Projemizde öğrencilerimiz Balım Kağnıcı, Cem Uras Muti, Dilek Aydemir, Görkem Öztürk, Öykü Mete ve Selin Zeren Çuhadar yer almıştır. Emek veren bütün öğrencilerimizi ve proje danışman öğretmenimizi kutlarız.