TED KOCAELİ KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE YARIŞTI

WhatsApp Image 2023-05-22 at 13.27.09 (2)

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi takımları Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında Türkiye Finalleri için Ankara’daydı.

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nda üçüncü aşama olan finaller 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü Ankara’da Orta Doğu Teknik Üniversitesinde yapıldı. Sonuçları 30 Mayıs tarihinde açıklanacak olan şampiyonaya Ufuk Saka, Deniz Dilbaz ve Defne Arabacı’ dan oluşan 9. sınıf takımımız ve Onur Çakmakçı, Serhat Demir Akdemir ve Efe Yusuf Akbaba’dan oluşan 10. sınıf takımımız katıldı.

2021 mezunlarımızdan ODTÜ Kimya Mühendisliği 2. sınıfta okuyan Tuana Sarımeşe ve ODTÜ Makine Mühendisliği 2. sınıfta okuyan Ceyda Genç öğrencilerimizi karşılayarak onlara bu süreçte eşlik ettiler.  Öğrencilerimiz yarışma heyecanı ile Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinin kampüsünü gezmenin keyfini bir arada yaşadılar.

Tüm öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Nilay Önen Kayabaş’ a çabalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.