TED KOCAELİ KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİ ‘Uluslararası Tasarım Yarışmasına’ katılıyor.

Çalışma Yüzeyi 1 (13)

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 11 ve 12. Sınıf öğrencileri, ECSR (European Center for Social Responsibility-Avrupa Sosyal Sorumluluk Merkezi) tarafından yürütülen, ‘Uluslararası Tasarım Yarışmasına’ katılıyor.

Öğrencilerimiz ‘Gündelik Hayatta Akıllı Ulaşım Araçlarının Sürdürülebilirliği’ temalı yarışmaya kendi tasarımları ve sloganları ile oluşturacakları afişler ile tek Türk okulu olarak katılarak akıllı ulaşım teknolojilerinin günlük hayatımızdaki sürdürülebilirliği konusunda Arjantin, Çin (Hong Kong), Gürcistan, Hindistan, Moldova, Filipinler, Romanya, Güney Afrika ve Güney Kore’den katılan diğer lise öğrencilerinin afişleri ile birlikte farkındalık yaratmaya çalışacaklar. Yarışma, Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından üyeleri olan bir jürisi ve katılımcıları olması nedeni ile uluslararası boyutta olma özelliği taşımaktadır.

TED Kocaeli High School students take part in an ‘International Design Contest’

Grade 11&12 students of TED Kocaeli High School will take part in an ‘International Design Contest’ run by ECSR (European Center for Social Responsibility).
Our students representing our country as the only Turkish school taking part in the contest , will design their own posters with an appropriate slogan and try to raise awareness in the scope of the contest with the theme ‘ Smart Transport Sustainability In The Daily Life’ together with other students participating from Argentina, China (Hong Kong), Georgia, Hungary, India, Moldova, Philippines, Romania, South Africa, and South Korea . The contest has a large international dimension regarding its participants and jury members from North America, Europe, Asia and Africa.