TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM YÖNETİCİLERİ TÖZOK 8. ORTAÖĞRETİM ÇALIŞTAYINA KATILDILAR

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi yöneticileri ve zümre başkanları, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü TÖZOK tarafından düzenlenen ‘’Yeni Ortaöğretim Tasarımı’’ temalı “8. Ortaöğretim Çalıştayı”na katıldılar. Çalıştayda MEB bürokratları, akademisyenler ve eğitim yöneticilerinin konuşmacı olduğu, eş zamanlı oturumlar yapıldı.

MEB tarafından 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, “Yeni Ortaöğretim Tasarımı”nın ele alındığı, ev sahipliğini İstanbul’da MEF okullarının yaptığı Çalıştaya Lise Müdürümüz Hatice Eser, Müdür Yardımcımız Aslı Taş, zümre başkanlarımız Nilay Önen Kayabaş, Jale Haşimoğlu, Serhat Şentürk ve Ölçme-Değerlendirme Uzmanımız Selçuk Özdemir katıldı.

MEF Okulları Kurucu temsilcisi Erdoğan Bozdemir, MEF Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı F. Nurullah Dal, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından MEB Bakan Müşaviri Adem Türedi yeni tasarımı anlattı. Daha sonra ‘’Yeni Anadolu Lisesi Tasarımı ve Felsefesi‘’ ve ‘’Uluslararası Programlar ile Yeni Lise Tasarımının Birbirlerine Etkileri’’ başlıklı iki açık oturum art arda gerçekleşti. Öğleden sonra yapılan eş zamanlı farklı alt başlıklarda düzenlenen oturumların ardından ‘’Yeni Lise Tasarımının Özel Okullar Açısından Değerlendirilmesi’’ başlığı ile kapanış konuşmaları TED Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sevinç Atabay ve TÖZOK Yönetim Kurulu Eski başkanı Cem Gülan tarafından yapıldı. 



There are 754 comments

Ekle
  1. hi

    My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!|


Post a new comment