TED Kocaeli Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Oryantasyon Programı

IMG_6110_1

TED Kocaeli Koleji 5. Sınıf öğrencileri 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına eğlenceli aktivitelerle başladı.

31 Ağustos 2020 Pazartesi günü danışman öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizin 5.Sınıf öğrencilerimizi karşılamasıyla başlayan oryantasyon programımızda, öğrencilerimiz yeni sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle yüz yüze tanışarak güne başladılar.

Uzun bir aradan sonra okulda olmanın öğrencilerimizi nasıl hissettirdiği, hava durumu etkinliğiyle öğretmenlerimiz tarafından gözlemlendi. Duygu durumları anlaşılan öğrencilerimiz danışman ve rehber öğretmenleriyle sohbet ederek paylaşımlarda bulundular.

Ortaokul Müdür Yardımcısı Mehtap Akgül Cengiz’in gerçekleştirdiği ve ortaokul sürecine dair genel bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda öğrencilerimiz ders öğretmenleri ile tanıştılar. Toplantının ardından başlayan bahçe etkinliklerinde okulumuzun öğrencilerimiz için hazırlamış olduğu sürpriz hediyeler danışman öğretmenleri tarafından öğrencilerimize sunuldu. Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin hazırladığı, ‘Egzersizler Eşliğinde Tanışıyoruz’ oyunu ile öğrencilerimiz hem keyifli vakit geçirdiler hem de arkadaşları ile kaynaştılar. Bahçe etkinliklerinin sonunda gerçekleşen online eğitim ve sınav bilgilendirmeleri okulumuz Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Selçuk Özdemir tarafından gerçekleştirildi.

Oryantasyon programının sonunda öğrencilerimiz ortaokula dair duygu ve düşüncelerini yazdıkları notları ” 5. Sınıf Ağaçlarına” yapıştırdılar.

Öğrencilerimizin öğretmenlerini duygulandıran düşüncelerinin ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini diliyoruz.



Hiç yorum yapılmamış

Ekle